10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ

Okulumuzda '10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı' düzenlendi.

Okulumuz bahçesinde gerçekleşen törende, öğrencilerin okuduğu şiirler herkese duygu dolu anlar yaşattı.

Okulumuz bahçesinde düzenlenen '10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni'ne okulumuz öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün dünyada uyandırdığı yankıyı sahnede seslendiren öğrencilerin sunumu, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Saat 09.05'te Uzunköy'de Hayat Durdu

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 83. yılında tüm yurtta ve dış temsilciliklerde olduğu gibi okulumuzda da törenlerle anıldı.

Saat 08.45'te Okulumuz bahçesinde düzenlenen anma törenine; okulumuz öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla saygı duruşuna geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından göndere çekilen bayrak, yarıya indirildi.

Çelenk töreninin ardından Uzunköy İlk-Ortaokulu öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Atatürk'ü Anma Töreni faaliyetleri gerçekleştirildi.

10.11.2021 356

10-11-2021