Uzunköy İlkokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Elektrikli Kalorifer Sistemi
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen Servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://uzunkoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - UZUNKÖY MAH. UZUNKÖY KÜME EVLERİ NO 71 HALİLİYE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Köyün içinde 12 Derslikli 3 katlıdır. Okulumuzda ilkokul ortaokul aynı anda tam gün eğitim yapılmaktadır. İlkokul ve ortaokulda her sınıftan 2 şubemiz mevcuttur.

Adres - UZUNKÖY MAH. UZUNKÖY KÜME EVLERİ NO 71 HALİLİYE / ŞANLIURFA

Ulaşım Gap Arena Stadyumu yanındaki Konuklu - Karaali yolundan 27 km. Mardin yolu Çamlıdere-Havşanlı üzerinden 35 km.